Mylo Freeman & Bregje Gevaert

Mylo Freeman & Bregje Gevaert

Mylo Freeman & Bregje Gevaert

Uitgeverij De Eenhoorn

Mylo Freeman is van Nederlands/Amerikaanse afkomst en groeide op in Den Haag. In Amsterdam doorliep ze de Rietveldakademie waar ze afstudeerde in de richting illustratie. Na een korte zangcarrière en de geboorte van haar oudste zoon pakte ze het illustreren weer op en begon met het tekenen voor kinderen. Haar eerste prentenboek Potje! ontving meteen de Kiekenboekprijs. Inmiddels heeft Mylo zo’n 70 prentenboeken op haar naam staan waaronder ook haar reeks over het donkere prinsesje Arabella.
Met deze boeken vult ze een hoognodige niche, namelijk prentenboeken met meer diversiteit! Het personage van prinses Arabella heeft niet alleen geleid tot inmiddels 16 prentenboeken, maar ook een poppenserie, een app en een theaterstuk.
Op 20 september verschijnt Kook mee met prinses Arabella - Recepten uit de hele wereld.

Bregje Gevaert heeft een achtergrond in (mode)vormgeving en illustratie, maar heeft daarnaast de afgelopen 15 jaar in professionele keukens gewerkt. Van kok tot chef of sous-chef, de nadruk in haar culinaire loopbaan heeft altijd gelegen op het bedenken van gerechten en menu’s en het maken van receptuur. Kook mee met Arabella met Mylo Freeman, dat eind september uitkomt, is haar debuut in de kookboekenwereld.